De ervaring leert ons dat alleen camerabewaking niet meer genoeg is om een object goed te beveiligen. Samen met jou gaan we om de tafel zitten, en bespreken de wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Tevens kunnen wij je voorzien van advies op het gebied van objectbeveiliging.

Overige werkzaamheden

Onze medewerkers zijn in staat om zich flexibel op te stellen en diverse (overige) werkzaamheden te verrichten. Je kunt dan denken aan licht administratief werk, het opnemen en afhandelen van telefoongesprekken, het ontvangen en registreren van bezoekers.

Profielschets van de medewerker

Er wordt een profielschets opgesteld. Middels deze schets gaan wij, binnen onze medewerkers, voor jou op zoek naar de medewerkers die het beste bij jou en het bedrijf passen. Wij streven ernaar om, zoveel mogelijk een vast team klaar te hebben staan, zodat ongewenste gasten snel worden herkend. Een vast team heeft ook meerwaarde voor de controle-, brand- en sluitrondes die wij kunnen verrichten binnen het bedrijf.

Onze medewerkers zullen desgewenst een rapportage opstellen en naar je toesturen. Mocht een medewerker ongewenste situaties tegenkomen, dan zal dit direct worden gemeld aan de opdrachtgever.

 

  • 24/7 beschikbaarheidsdienst
  • Invent Beveiliging is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid
  • Gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Compact werkgebied binnen een straal van 15 km vanuit Someren