Er zijn vele zorginstellingen met elk op hun eigen manier de behoefte aan beveiliging. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de beveiliging van onder andere ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en tbs-klinieken.

Competenties van beveiligers

Flexibel, sociaal en consequent waar nodig, dat is waar onze medewerkers aan voldoen. Tevens weten zij om te gaan met de diverse emoties en het belang van non-verbale communicatie. Dit is ook nodig gezien de diversiteit aan bezoekers, cliënten en medewerkers in de zorg.

Beveiliging zorginstellingen

De beveiliging in de zorg biedt vele uitdagingen. Zorginstellingen hebben te maken met het risico op diefstal, agressie en/of vandalisme. Onze medewerkers zijn een visitekaartje voor jouw bedrijf of instelling. Ze geven de bezoekers een welkom gevoel en de medewerkers van de zorginstelling een veilig gevoel.

Protocol of werkwijze beveiliging

We denken graag mee hoe een bedrijf of instelling nog veiliger kan worden. Mocht je dit willen, dan kunnen wij bepaalde protocollen of werkwijzen (her)schrijven om je hierin te ontzien of bij te staan.

Vast team op elke werkplek

Onze beveiligers in de zorg staan er voor open om, daar waar nodig, cursussen te volgen om zich zo te specialiseren voor een bedrijf of instelling. Invent Beveiliging streeft ernaar om zoveel mogelijk een vast team op elke werkplek te creëren.

 

  • 24/7 beschikbaarheidsdienst
  • Invent Beveiliging is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid
  • Gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Compact werkgebied binnen een straal van 15 km vanuit Someren