Een inbreker in huis is een nachtmerrie voor iedereen. Niet alleen financieel maar ook emotioneel kan een inbreker veel schade aanrichten.

Alarmsysteem voor een woning

Het verlies van dierbare bezittingen, het onveilige gevoel van een indringer in huis en het steeds vaker voorkomend gebruik van geweld maken een inbraak een ingrijpende gebeurtenis.

Bedrijf met alarmsysteem

Ieder bedrijf is anders, daarom kun je bij ons terecht voor alarmsystemen op maat voor elk soort bedrijf. Van kleine tot grote bedrijven en voor iedere sector bieden wij de juiste oplossing. Veel bedrijven hebben te maken met diefstal, zowel tijdens als na sluitingstijd.

Met een modern alarmsysteem verklein je de kans op inbraak aanzienlijk.

Alarmsysteem aanmelden bij de meldkamer

Het alarmsysteem kan aangemeld worden bij de meldkamer. Bij een alarmmelding wordt deze direct doorgeschakeld naar de meldkamer.

Alarmopvolging

Wij kunnen vervolgens worden gewaarschuwd en verzorgen graag de alarmopvolging. Door de alarmopvolging aan Invent Beveiliging uit te besteden, kun je met een gerust hart blijven slapen, op vakantie gaan of aan andere verplichtingen blijven voldoen en loop je geen risico oog in oog te komen met een crimineel.

Ook een huidig alarmsysteem kan vaak overgezet worden naar onze meldkamer. Er zijn meerdere meldkamers. Met de overstap naar onze meldkamer, hebben wij al vele klanten geld bespaard op de kosten van de meldkamer.

 

  • 24/7 beschikbaarheidsdienst
  • Invent Beveiliging is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid
  • Gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Compact werkgebied binnen een straal van 15 km vanuit Someren